Viewed 54 times 0 Answers

Similar Question:
#شناسنامه و پاسپورت

وکیل یا شخصی رو میشناسید که درمورد شناسنامه و پاسپورت و نحوه سفر بردن کودکان اطلاعات کاملی داشته باشن ؟
2021-05-31 12:50:33 #Montreal [شناسنامه و پاسپورت] مهاجرت

بدون شناسنامه و پاسپورت ایرانی برای نی نیش کسی رفته ایران تازگی ها؟ که بعد از ایران اقدام کنه؟
2021-05-29 14:54:09 #Montreal [شناسنامه و پاسپورت] مهاجرت

من خودم با خواهرم مهد کودک داریم و الان یه نامه انگلیسی نوشتم برای اشتغال به کار مبنی برا اینکه اینجا مدیرم و کار مربی گری هم انجام میدم و حقوق رو در مجموع میخوام بگم فقط نمیدونم اینکه سهام دار مهد هستم رو تو این نامه اشتغال به کار بگم یا نه؟ مثلا بگم به عنوان سهام دار،مدیر و مربی مشغول به کارم یا فقط بنویسم به عنوان مدیر و مربی اصلا حرفی از مدیر بودن واینکه مهد دارم ایران بزنم یا نه
2021-09-07 11:09:00 #Montreal

من مدرک ارشد دارم و پیوسته با کارشناسی خوندم متولد ۱۹۹۶ هستم و آیلتس اُورال ۸ دارم برای اکسپرس، ۳ سال سابقه کار مرتبط رو میگن که نمیتونه حین تحصیل باشه اگر حین تحصیل باشه نصف محاسبه میشه و باید ۶ سال سابقه تحصیل داشته باشم برای ماکزیمم امتیاز این موضوع درسته؟ و به نظر شما برای اپلای با شرایط من اکسپرس مناسبه؟
2021-09-01 06:31:00 #Montreal

دوستان اپ في كه پرداخت شده ولي بعدا فهميدم ميشد ويو كرد ديگه كاري نميشه كرد براش ؟
2023-02-10 00:00:00 #Montreal

من در سابقه کارم در ۱۰ سال گذشته ۲ شغل و محل کار مختلف داشتم بین شغل قبلیم و فعلیم حدود ۳ ماه بیمه رد نشده ۸ سال گذشته کارمند شرکت نفت هستم ۲ سال قبلش فقط اون مابین که محل کارم عوض شد ۳ ماه بیمه ندارم ایا مشکل ساز میشه ؟ و اینو چطور واسه افیسر توضیح بدم من چون باید از یه شهر به شهر دیگه نقل مکان میکردم اون ۳ماه کار نمیکردم و از شرکت قبلیم اومده بودم بیرون
2021-09-17 08:56:00 #Montreal

برای بحث تمدید Caq و تمکن مالی در خصوص نامه محل کار پیشنهاد یا فرمت خاصی دارید ؟ ممنون میشم
2021-09-05 17:38:00 #Montreal